2014-11-07 00:44:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A mai nap is csupa jóval kecsegtet

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiter még mindig áldásos sugarait veti önre. Menjen elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak, minden téren. Most nyitottá válhat a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja a maga teljességében. Ez az egyike lehet rég nem tapasztalt legjobb időszakainak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold maradt a Bika jegyében. A mai nap is csupa jóval kecsegtet, akárcsak a tegnapi: kedvező olyan dolgokhoz, amiket már régóta tervez, főnökével is most érdemes beszélnie, vagy az adóhivatalba is most kellene intézkednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a Merkúr segíti önt. A legszebb az lenne, ha otthon maradhatna, és azt tehetné, amihez éppen kedve van. Most úgy mennek a dolgok, ahogy megszokta, minden rendben halad előre. Többet kellene törődnie az egészségével! Vacsorára például ne rántott húst, hanem főzeléket vagy salátát egyen, és sör helyett friss vizet igyon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold még mindig a Bika jegyében áll. A tegnapi egészségprogram mára is érvényes. Stresszesnek ígérkezik a nap, ugyanis a Hold csak támadást kap más bolygóktól. Ez azt jelenti, hogy ön is folyamatosan új helyzetekbe kerül, amiket meg kell oldania. Ez sikerülni is fog, de nem lesz könnyű! Az estéje fölött viszont már a Vénusz uralkodik, és gyönyörű élményekben lesz része!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az este Holdszünet kezdődik, ezért meg kellene próbálnia mindent elintézni még a nap folyamán. Késő délutántól már nem tudja támogatni önt a Hold, ami azt jelenti, hogy sokkal több erőt kell kifejtenie egy-egy feladat végrehajtásához, és könnyebben követhet el hibákat is - viszont lesz alkalma olyan dolgokat elintézni, amit napközben nem tudott volna: levelet írni, e-maileket küldeni, telefonálni, barátokkal, rokonokkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Bika jegyében látható, harmonikus sugárzásban az ön jegyével. Több olyan emberrel találkozhat, akiket kedvel, sőt akik az ön példaképei. Legyen nyitott és nagyon barátságos. Így pluszpontokat gyűjthet, amelyeknek hamarosan hasznát veszi majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó bolygója a Vénusz nagyon kellemetlen helyzetben van: a mai nap nem alkalmas arra, hogy bárki iránt tartósan elkötelezze magát. Nem lesz könnyű elsimítani a párkapcsolatában fennálló nehézségeket sem. Érzelmei is kicsúszhatnak az ellenőrzése alól, mert túl könnyed és kedélyes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Skorpió jegyének mindkét bolygója együtt áll a Bak jegyében. Most az egója dominál, elhatalmasodhat önön a hatalmi vágy, és ezzel kihívhatja maga ellen a hasonszőrűek haragját, s ebből persze heves összecsapások származhatnak. Hatalmi összetűzésbe keveredhet, vagy személyes konfliktusai támadhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó bolygója a Jupiter, csak támadásokat kap. Általában jól érzi magát, és jó szándékkal közelít mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, ez talán azért van, mert egy leereszkedő volt velük szemben. Vizsgálja felül hozzáállását – de ettől függetlenül alakulhatnak kellemesen is a dolgai.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Mars is megérkezett a Bak jegyébe. Nem biztos, hogy meg tudja valósítani azt a vágyát, hogy egyedül lehessen. Ma szeretne a saját gondolataival foglalkozni, a saját feje után menni, és egyáltalán nem lesz ínyére engedményeket tenni a környezete felé, ezért valószínűleg udvariatlannak fogják tartani.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bolygóhalmozódás van az ön karrierjét jelző területén: muszáj a hivatásában előbbre lépnie. Miután ez a terület erős Skorpió befolyás alatt áll, számítania kell intrikákra, és hatalmi harcokra is. Ha hosszú távra tervez, ne menjen bele ilyen vitákba. Tegye a dolgát hangtalanul, pókerarccal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Keresse az újdonságot és a másságot a művészetekben, emberekben, eseményekben vagy helyszínekben, csupán az érdekesség kedvéért! Látóköre kitágul és valószínű, hogy ennek minden pillanatát élvezni fogja. Kiváló időszak vakációzásra, főként olyan helyeken, ahol még nem járt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: